Handel med it-udstyr er underlagt en kompleks vifte af regler, krav og lovmæssige reguleringer. Områder, som før i tiden ofte blev set som et nødvendigt onde, men som i dag helt utvetydigt er til for vores alles fælles tryghed og sikkerhed.

Siden starten har vi arbejdet hårdt på ikke blot at efterleve kravene – men at gå forrest og sætte en standard på vegne af branchen.

Tryghed frem for alt

At vi følger gældende lovgivning skaber tryghed såvel internt som eksternt. På de indre linjer véd alle i Danoffice IT Green, hvilke rammer vi agerer under. Der er ingen ubesvarede spørgsmål – ingen gråzoner.

 

Uanset, om vi taler standarder på bæredygtighed, datasikkerhed eller komplekse eksportregler, er I stillet trygt og sikkert, når vi sørger for, at jeres brugte it-udstyr destrueres eller handles videre i verden. I jeres aftale med os er I sikret hele vejen - der kommer ingen ubehagelige overraskelser.

En sikker organisation

Når du handler med Danoffice IT Green, handler du med en organisation, som tæller edgemo og Danoffice IT - sidstnævnte som hovedselskab.

 

Danoffice IT er førende it-leverandør til verdens største NGO'er og IGO'er. Af samme årsag har vi i den samlede organisation - som nogle af de eneste i branchen - en inhouse Compliance-afdeling, hvor rådgivning på Eksport Compliance og Anti-korruption er centrale kompetencer. Det betyder, at vi i den samlede organisation opererer efter en best-in-class-standard, når det handler om at leve op til de krav, der stilles os.

Læs mere

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi handler efter lovkrav, politikker og grundlæggende forretningsbetingelser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer hertil.

Lad os hjælpe med jeres brugte it